

-
Čaje dle obsažených bylin
- Bambusový čaj
- Čaj z maliníku
- Fenyklový čaj
- Ginkgo biloba
- Goji - Kustovnice čínská
- Heřmánkový čaj
- Jasmínový čaj
- Konopný čaj
- Kontryhelový čaj
- Kopřivový čaj
- Lípový čaj
- Mátový čaj
- Meduňkový čaj
- Modrý čaj s Clitorií
- Moringa čaje
- Rakytníkový čaj
- Šalvějový čaj
- Šípkový čaj
- Třezalkový čaj
- Tulsi čaje
- Zázvorové čaje
Cukr
Cukr se k některým čajům hodí přímo náramně. Když ho použijete s citem, dokáže nápoj vyladit a vám dodat špetku energie navíc. Speciální kandysový cukr by neměl chybět při žádném svátečním čajovém dýchánku. Nejen, že je úžasně dekorativní. V nápoji se rozpouští pomalu, vychutnávač si tak může sám… celý popis

Kandysový cukr hnědý drcený

Kandysový cukr hnědý na dřívku

Kandysový cukr bílý na dřívku 1 ks
Cukr
Cukr se k některým čajům hodí přímo náramně. Když ho použijete s citem, dokáže nápoj vyladit a vám dodat špetku energie navíc. Speciální kandysový cukr by neměl chybět při žádném svátečním čajovém dýchánku. Nejen, že je úžasně dekorativní. V nápoji se rozpouští pomalu, vychutnávač si tak může sám volit intenzitu oslazení.
Kandysový cukr se vyrábí z koncentrovaného cukrového roztoku. Pokud má hnědou barvu, pak jde o cukr z roztoku, který byl zkaramelizován. Dříve se kandysu říkalo cukrkandl a používal se nejen k ochucení čajů, kávy a alkoholických nápojů (punč nebo svařené víno), ale také ke zjemnění omáček nebo do moučníků.