

Magazín

… informací není nikdy dost. Zvlášť, myslíme-li to se studiem vážně. Ale nelekejte se. K absolvování vysoké školy čajování nepotřebujete sbírat kredity a potit se u zápočtů. Je jen na vás, kdy budete mít chuť a čas dozvědět se něco nového. Rozšiřování znalostí v oboru, který máte rádi, vůbec nebolí.
Proto píšeme články s tématem čaje. Dozvíte se, jak a kde čaj vyrůstá, kolik práce je za jeho pěstováním a sklízením i čí ruce ho pro vás vyrobily. Většinou jsou to malorolníci, kdo po celý rok věnují energii a sílu péči o čajovníky. Stojí si za svým slovem a kvalita jejich čajů je stoprocentní. Jen s takovými dodavateli spolupracujeme.
Jestli máte chvilku čas, přečtěte si o sypaných čajích z celého světa. Zatímco vy budete odpočívat, na plantážích pořád vládne čilý ruch.