

-
Čaje dle obsažených bylin
- Bambusový čaj
- Čaj z maliníku
- Fenyklový čaj
- Ginkgo biloba
- Goji - Kustovnice čínská
- Heřmánkový čaj
- Jasmínový čaj
- Konopný čaj
- Kontryhelový čaj
- Kopřivový čaj
- Lípový čaj
- Mátový čaj
- Meduňkový čaj
- Modrý čaj s Clitorií
- Moringa čaje
- Rakytníkový čaj
- Šalvějový čaj
- Šípkový čaj
- Třezalkový čaj
- Tulsi čaje
- Zázvorové čaje
Aromatizovaný zelený čaj
Zelené aromatizované čaje jsou vynikající volbou pro příznivce zdravého životního stylu a milovníky nejrůznějších chuťových kombinací. Ochucování a aromatizování klasických zelených čajů je prováděno buď přidáním lyofilizovaného ovoce, sušených bylin nebo koření, méně často používáme také přírodní… celý popis
Z magazínu o čaji
- Nebojte se čajových rituálů, vyzkoušejte Gong Fu Cha
- Čajopis aneb voňavé cesty… po Japonsku
- Čajopis aneb voňavé cesty… po Číně
-
Aloe Vera (1)
-
Ananas (2)
-
Bergamot (1)
-
Bobulovitá (1)
-
Borůvka (2)
-
Broskev (1)
-
Brusinka (3)
-
Bylinná (3)
-
Citrus (1)
-
Citrusová (1)
-
Citrón (5)
-
Goji (1)
-
Granátové jablko (1)
-
Heřmánek (1)
-
Hruška (1)
-
Jahoda (3)
-
Jasmín (6)
-
Jasmínová (1)
-
Jemná (1)
-
Koření (1)
-
Krém (2)
-
Květinová (1)
-
Lehce kořeněná (1)
-
Lehce květinová (1)
-
Lípa (1)
-
Malina (2)
-
Mango (3)
-
Maracuja (1)
-
Medová (1)
-
Meruňka (1)
-
Máta (3)
-
Ostružina (1)
-
Ovoce (1)
-
Ovocná (2)
-
Papája (1)
-
Rakytníková (1)
-
Rybíz (1)
-
Skořice (1)
-
Sladké mandle (1)
-
Svěží (6)
-
Trnka (1)
-
Třešeň (1)
-
Vanilka (2)
-
Višeň (2)
-
Zázvor (3)
-
Švestka (1)
-
(1)
-
Ananas (7)
-
Anýz (1)
-
Bergamot (1)
-
Borůvky (1)
-
Brusinky (5)
-
Bílý čaj (5)
-
Chrpa polní (4)
-
Citronová kůra (7)
-
Citrónová tráva (10)
-
Goji (4)
-
Guarana (1)
-
Heřmánek (3)
-
Hloh (1)
-
Hřebíček (2)
-
Ibišek (2)
-
Jablka (1)
-
Jahody (4)
-
Jasmín (4)
-
Kiwi (1)
-
Kopřiva (3)
-
Květ lípy (1)
-
Květ slézu (2)
-
Levandule (1)
-
Lékořice (2)
-
Maliny (4)
-
Mandle (1)
-
Mango (3)
-
Matcha (2)
-
Meduňka (2)
-
Meruňky (3)
-
Moringa (1)
-
Máta (1)
-
Máta egyptská (3)
-
Měsíček lékařský (6)
-
Oolong (2)
-
Ostružiny (2)
-
Pampeliška (1)
-
Papája (5)
-
Pepř (1)
-
Pomeranč (1)
-
Pomerančová kůra (1)
-
Rakytník (1)
-
Rozinky (1)
-
Růžový pepř (3)
-
Sibiřský ženšen (2)
-
Skořice (2)
-
Třešně (2)
-
Vanilka (1)
-
Višeň (1)
-
Yerba Mate (1)
-
Zelený čaj (45)
-
Zázvor (4)
-
Černý rybíz (1)
-
Černý čaj (1)
-
Červený rybíz (2)
-
Šípek (1)

SLADKÁ MERUŇKA - zelený čaj

VITAMÍNOVÁ DOBROTA - zelený čaj

JASMÍNOVÝ - zelený čaj

ELIXÍR VĚČNÉHO ŽIVOTA - zelený čaj

DRAČÍ ČAJ - směs

SENCHA BRUSINKO - JAHODOVÁ - zelený čaj

DEVĚT POKLADŮ ČÍNY - směs

TUAREG - zelený čaj

Pro prima náladu - zelený čaj

ČAJ PRO ZDRAVÍ A KRÁSU - směs

BRUSINKOVO - KAKTUSOVÝ - zelený čaj

MAGICKÝ ZÁZVOR S CITRÓNEM - zelený čaj

VANILKOVÁ JAHODA - zelený čaj

ŠŤASTNÝ BUDDHA - zelený čaj

ANDĚLSKÉ OVOCE - zelený čaj

ANANAS WITH MATCHA - zelený čaj

BRUSINKOVO - CITRÓNOVÝ - zelený čaj

Japan Sencha citrónová - zelený čaj

TUAREG PREMIUM - zelený čaj

MALINA S LÍPOU - zelený čaj

JASMÍNOVÝ ČAJ BIO - zelený čaj

ZELENÝ SKOKAN - zelený čaj

BYLINNÁ SMĚS MORINGA S MATCHOU

CHIA S GOJI - zelený čaj
Aromatizovaný zelený čaj
Zelené aromatizované čaje jsou vynikající volbou pro příznivce zdravého životního stylu a milovníky nejrůznějších chuťových kombinací.
Ochucování a aromatizování klasických zelených čajů je prováděno buď přidáním lyofilizovaného ovoce, sušených bylin nebo koření, méně často používáme také přírodní aroma. Výsledkem delikátního míchání jednotlivých ingrediencí jsou nápoje neuvěřitelné škály chutí a vůní. Můžete si vybrat z domácích i exotických ovocných přísad, řízného orientálního koření nebo jemných bylinek.
Základem těchto lahůdek jsou vždy vysoce jakostní zelené čaje z vybraných světových plantáží. Díky tomu, a velmi pečlivě konzervovaným kvalitním surovinám, přinášejí celou řadu zdravotních benefitů.
Kde se ta vůně bere?
Nejtradičnějším způsobem, jak ovonět čaj, je přidat k jeho čerstvým lístkům zavřené vonné květy. Takto se používala a používají poupata jasmínu, která se rozprostřou na čaj a nechají rozvinout. Proces se několikrát opakuje, až čajové lístky absorbují potřebné množství vůně.
Jasmínové čaje jsou typické pro Asii, v Indii přidávají do čaje zázvor, v Rusku servírují zelený čaj s muškátovým oříškem nebo hřebíčkem.
K aromatizaci lze použít také syntetické aroma, které může být při dlouhodobé konzumaci příčinou zdravotních komplikací. Jakostní čaje bývají aromatizovány buď sušenými bylinami, ovocem a kořením nebo přírodními esenciálními oleji. Ty jsou sice dražší, ale nezpůsobují žádné potíže, nepřekyselují organismus a nesou přirozené léčivé látky. Oleje jsou používány k takzvanému sprejování – čajové lístky se uzavřou do velkých bubnů, v nichž je rozprášen aromatický aerosol. Další skvělou vlastností 100% přírodního aroma je, že k ovonění velkého množství čaje ho postačí skutečně pár kapek.